A szállítás díja 4000 Ft feletti rendelés esetén - INGYENES

Milyen ajándékot vásárolj párodnak karácsonyra?

Milyen ajándékot vásárolj párodnak karácsonyra?

2017/dec./04

Szerinted is nehéz a férfiaknak ajándékot venni és meglepni őket? Úgy érzed, mindenük van már és nincs szükségük semmire? Ajándékoztál már partnerednek minden lehetségest és nem akarod ismételni magad? Valami eredetit keresel, de nem porfogót?

Pontosan ilyen az én hozzáállásom is az ajándékozás kapcsán, így nagyon szívesen ellátlak tanácsokkal.

Pontosan az ilyen esetekre tartogatom portfóliómban a speciális és egyedi kávés bőrradíromat férfiak számára. A neve MARK for HIM after GYM, így biztosan nem fogja a drágéád azt hinni, hogy női kozmetikumot erőltetsz rá. A testradír illata is különleges és férfias - kávén kívül borsmenta és csokoládé is található benne.

 

Ami pedig a legfontosabb - használat után párodnak elképesztően sima bőre lesz az egész testén, így egyfolytában fogdosni és simogatni akarod majd. Ami egy másik szuper ajándék számára 😊

Ezenkívül a radír megszabadítja a kiütésektől, pattanásoktól, ekcémától és kellemes illatot hagy testén és a fürdőszobában egyaránt.

Szerintem, végül mindketten elégedettek lesztek.

Amennyiben egy testradírt nem tartasz elegendő karácsonyi ajándéknak, összeállíthatsz egy szettet is. A kávés testradíron kívül hozzáadhatsz a csomagba egy pár Fusakle kávészem mintájú zoknit férfiaknak, egy puha MARK törölközőt és akár egy fekete tárolópoharat is. Így teljes lesz a szett meg az öröm :) Kínálatomban megtalálhatók karkötős szettek Neked és Neki testradírral vagy anélkül. Vess rájuk egy pillantást ;)

Kellemes karácsonyi vásárlást kívánok!

A Te MARK-odEnglish   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България