Gyakran Ismételt Kérdések – MARK scrub Magyarország

Gyakran Ismételt Kérdések


  • Mikor érkezik meg a MARK csomagom?

A beérkezett rendeléseket amint lehet feldolgozzuk. A szállítás visszaigazolása után a csomag 1-2 munkanapon belül megérkezik. Ha a futárszolgálattól nem érkezik értesítés a szállítás visszaigazolásától számított 2 munkanapon belül, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az info@markscrub.hu email címen és utánanézek, hogy hol lehet a csomagod. A csomagokat GLS futárszolgálattal küldöm. További információt erről a "Szállítás" menüpont alatt találsz.

  • Hogyan használjam a MARK-ot?

Először is vizezd be magad Baby! Majd vegyél a kezedbe egy maroknyi MARK bőrradírt, dörzsöld be körkörös masszírozó mozdulatokkal. Fókuszálj a problémás területekre és bátran használd az arcodon is. Hagyd hatni a bőrödön 5 percig, majd vess véget ennek az élvezetnek egy alapos zuhanyzással. Amíg MARK a bőrödön van és segít legyőzni minden bőrhibát csinálj egy közös képet rólatok és oszd meg Instagram-on (@markscrubhu) vagy a Facebookon (www.facebook.com/markscrubhu). Ismételd meg a folyamatot 2-3 alkalommal egy héten.

  • Mikor látom majd az első eredményt?

MARK teljesen egyedülálló! Már az első használat után érezni fogod, hogy a bőröd selymes és hidratált.

  • A bőröm nagyon érzékeny. Használhatom MARK-ot?

Egyértelműen igen, MARK csak természetes alapanyagokból áll. Még az érzékeny bababőrre is alkalmas. Ennek ellenére javasolt először a bőröd kisebb területén letesztelni.

  • Használhatom MARK-ot az arcomon is?

Igen, MARK az egész testre használható, beleértve az arcodat is.

  • Mennyi idő alatt fogy el egy csomag?

Ez attól függ, hogy mennyire szereted MARK-ot és milyen gyakran találkoztok a zuhany alatt vagy a kádban. Ha ez kétszer történik egy héten, akkor MARK kb. egy hónapig tart. Ez attól is függ, hogy MARK-ot egész testedre vagy csak az arcodra, esetleg csak egyes testrészekre (pl.: könyök, kéz, lábfej) alkalmazod.

  • Hogyan tároljam MARK-ot?

MARK csomagolása vízálló, csak ne felejtsd el bezárni minden egyes használat után. MARK-ot száraz helyen kell tárolni. Ügyelj arra, hogy ne jusson víz a zacskóba.

  • Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás 4000 Ft alatti rendelés esetén 900 Ft, 4000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES. További információkért olvasd el a "Szállítás" menüpontot.

  • Viszonteladó, partner szeretnék lenni, mit kell tennem?

Ha érdekel a márkánk vagy bármilyen jellegű együttműködésben részt vennél velünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@markscrub.hu címen és röviden írd meg nekünk milyen együttműködésre gondoltál. Amint lehet válaszolni fogunk az emailedre.