Fizetési lehetőségek és szállítás – MARK scrub Magyarország

Fizetési lehetőségek és szállítás


Fizetési lehetőségek

1. Hitelkártya/Bankkártya

Elfogadjuk a hitelkártyádat és a bankkártyádat egyaránt (pl.: MasterCard, VISA, American Express). A Hitelkártyás/Bankkártyás fizetésért további költséget nem számolunk fel. A rendelést azonnal feldolgozzuk. Bankkártya adataidat biztonságosan és védetten kezeljük.

2. Utánvét

Csomagod utánvéttel is megrendelheted, ez azt jelenti, hogy csomagod értékét nem megrendeléskor hanem a csomag átvételekor egyenlíted ki a futárnál. A futárnál jelenleg készpénzzel tudsz csak fizetni.

3. PayPal

A rendelés fizethető PayPalon keresztül. A PayPalos fizetésért további költséget nem számolunk fel. A rendelést azonnal feldolgozzuk.

Szállítás

GLS futárszolgálattal

Rendelésed a GLS futárszolgálattal szállítjuk. A csomagot 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk, ha a rendelés tárgynap 12:00-ig (délig) beérkezik. A futárszolgálat emailben és sms-ben értesítést küld a szükséges információkról. A szállítás hétköznaponként reggel 8:00 és délután 17:00 között zajlik. A pontosabb szállítási információkról sms-ben értesítenek.

A futárszolgálat gyors, biztonságos és a csomag követhető. Követni tudom a csomagod. Ha nem kapsz értesítést a szállítás visszaigazolásáról szóló értesítés megérkezésétől számított 2 munkanapon belül a futárszolgálattól, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@markscrub.hu email címen és utánanézek, hogy hol lehet a csomagod.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az elérhetőségeidben történő bármilyen változás, legfőképp a szállítási cím megváltozása, a szállítás időtartamát akár 1 munkanappal megnövelheti, attól függően, hogy hogyan áll a megrendelés feldolgozása.

Szállítási díjak

- A szállítás díja 4000 Ft alatti rendelés esetén - 900 Ft.

- A szállítás díja 4000 Ft feletti rendelés esetén - INGYENES.