Fizetési lehetőségek és szállítás

Fizetési lehetőségek

1. Hitelkártya/Bankkártya

Elfogadjuk a hitelkártyádat és a bankkártyádat egyaránt (pl.: MasterCard, VISA, American Express). A hitelkártyás/bankkártyás fizetésért további költséget nem számolunk fel. A rendelést azonnal feldolgozzuk. Bankkártya adataidat biztonságosan és védetten kezeljük.

2. Utánvét

Csomagod utánvéttel is megrendelheted, ez azt jelenti, hogy csomagod értékét nem megrendeléskor hanem a csomag átvételekor egyenlíted ki a futárnál. A futárnál jelenleg készpénzzel tudsz csak fizetni.

3. PayPal

A rendelés fizethető PayPalon keresztül. A PayPalos fizetésért további költséget nem számolunk fel. A rendelést azonnal feldolgozzuk.

Szállítás

Rendelésed a GLS futárszolgálattal szállítjuk. A csomagot 2-3  munkanapon belül kiszállítjuk. A futárszolgálat emailben és sms-ben értesítést küld a szükséges információkról.

GLS futárszolgálat

A futárszolgálat gyors, biztonságos és a csomag követhető. Követni tudom a csomagod. Ha nem kapsz értesítést a szállítás visszaigazolásáról szóló értesítés megérkezésétől számított 3 munkanapon belül a futárszolgálattól, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@markscrub.hu email címen és utánanézek, hogy hol lehet a csomagod.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az elérhetőségeidben történő bármilyen változás, legfőképp a szállítási cím megváltozása, a szállítás időtartamát akár 1 munkanappal megnövelheti, attól függően, hogy hogyan áll a megrendelés feldolgozása.

Szállítási díjak

  • A szállítás díja 8000 Ft alatti rendelés esetén - 900 Ft.
  • A szállítás díja 8000 Ft feletti rendelés esetén - INGYENES.
English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България