Ki az a MARK?


Természetesség

MARK vagyok és természetes kozmetikumokat kínálok számodra a  MARK face and body márkanév alatt. A termékeimet mind kézzel készítem, mindig frissen, kis adagokban, minőségi, organikus növényi alapanyagokból. A termékeimben a  Green beauty elvet követem- egészséges, védett bőr. Minden összetevőnek megvan a saját jelentősége és hatása a bőr egészségét tekintve. 

MARK YOUR SKIN

A mottóm, hogy "Minden bőr megérdemli MARK-ot",  éppen ezért azt szeretném, ha mindenkinek lehetősége nyílna, hogy a bőréről egészséges és szórakoztató módon gondoskodhasson.  Hiszem, hogy a szépség mindenki számára ünnep, kellemesen magára fordított idő, éppen ezért a termékeimnek különféle aromákban, kombinációkban, organikus olajakkal dúsítva lehet elérni.

Összetevők kompromisszumok nélkül

Mind a termékeim, mind az összetevőik állatkísérletektől mentesek. Nem használok szintetikus anyagokat, pálmaolajat, tartósítószereket, mesterséges parfümöket, GMO-t és más hozzáadott kémiai anyagokat sem. .A természetes kozmetikumoknál számomra nagyon fontos az átláthatóság, éppen ezért a webshopomban minden termékleírásnál megtalálhatod a pontos összetevőket is.  Büszke vagyok arra, hogy a termékeim nagy százalékának összetevői BIO-k, Ecocert minősítéssel.

20% kedvezmény

A vásárlók minden felett

A termékeim előállításkor mindig gondolok a vásárlóim egészségére és a termékeim környezetre gyakorolt hatására. Szeretném, ha minden vásárlóm elégedett lenne, éppen ezért gyors vásárlói szervizt építettem ki. A személyes segítséget támogatom, segítek kiválasztani a vásárlóimnak a megfelelő terméket, minden kérdésükre választ adok, ami felmerül bennük. Bátran fordulhatnak hozzám a közösségi médián keresztül.


Csak természetes és biztonságos összetevők

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България