Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

-----

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt a MARK Cosmetics s.r.o. üzemelteti. Az oldalon a "mi" "minket" "miénk" szavak a MARK Cosmetics s.r.o- ra vonatkoznak. A MARK Cosmetics s.r.o. kínálja ezt az oldalt, annak minden információjával, eszközével és szolgáltatásával együtt, amelyek elérhetőek számodra, a felhasználó számára. Feltétel a itt megjelenő szabályok, kondíciók, rendelkezések és megjegyzések elfogadása és betartása.

Cégnév: MARK Cosmetics s.r.o. 
Cím: 851 01 Bratislava, Kopčianska 80. (Szlovákia)
Mobiltelefonszám: +421-904336606
Email:info@markscrub.hu

A MARK Cosmetics s.r.o. a Pozsonyi Kerületi Cégbíróságon 51724081 (IČO) számon bejegyzett vállalat.
Székhelye: 851 01 Bratislava, Kopčianska 80. (Szlovákia)

Oldalunk meglátogatásával vagy az oldalon való vásárlással részt veszel a "Szolgáltatásunkban" és elfogadod, hogy betartod a "Feltételeinket" (Általános Szerződési Feltételek), beleértve azokat a további feltételeket és rendelkezéseket, amelyekre itt hivatkozunk és/vagy külső hivatkozásként érhetőek el. Ezek a Szolgáltatási feltételek minden felhasználóra vonatkoznak, beleérteve  a böngészőket, bérlőket, vásárlókat, kereskedőket és/vagy a tartalomszolgáltató közreműködőket.

Kérlek alaposan olvasd át a Szolgáltatási Feltételeket, mielőtt használnád weboldalunkat. Oldalunk elérésével és használatával beleegyezel, hogy elfogadod ezeket a Szolgáltatási Feltételeket. Ha nem értesz egyet ennek az egyezménynek minden feltételével és kondíciójával, akkor nem férhetsz hozzá az oldalhoz vagy nem használhatod a szolgáltatásainkat. Ha ezek a Szolgáltatási Feltételek ajánlatnak tekintettek, akkor az elfogadásuk kifejezetten ezekre a Szolgáltatási Feltételekre korlátozódik.

Minden új funkcióra vagy kiegészítőre, ami a jelenlegi bolthoz később hozzáadásra kerül szintén érvényesek a Szolgáltatási Feltételek. Bármikor átolvashatod, a Szolgáltatási Feltételek aktuális verzióját ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük a Szolgáltatási Feltételek bármely részét, oly módon, hogy a weboldalon posztoljuk a frissítést és/vagy változtatást. A te felelősséged, hogy folyamatosan figyeld a változásokat oldalon. Az oldal további használata, az után, hogy egy változást posztoltunk a változások automatikus elfogadását vonja maga után.

Boltunk üzemeltetője a Shopify Inc. Ők szolgáltatják számunkra az online e-kereskedelmi felületet, amely lehetővé teszi, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat áruljuk.

1. WEBÁRUHÁZI FELTÉTELEK

A weboldal használatával kijelented, hogy minimum nagykorúnak vagy nagykorúnak számítasz az országodban, vagy tartózkodási helyeden. Valamint beleegyezésed adod számunkra, hogy bármely általad eltartott kiskorú használhatja ezt az oldalt.
Nem használod a termékeinket illegális vagy nem engedélyezett célra és szolgáltatásunk használatával sem sértesz egyetlen törvényt sem (beleértve a szerzői jog védelmét is).
Nem továbbítasz semmiféle káros természetű kódot például internetes férget vagy vírust.
A Feltételek megszegése vagy megsértése a Szolgáltatásunkból való azonnali kizárást vonja maga után.

2. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk szolgáltatásunkat bárki számára bármilyen indokból és bármely időpontban.
Elfogadod, hogy a rólad szóló tartalom (nem beleértve a bankkártya információkat) nem titkosított kapcsolaton több hálózaton keresztül megy át és megváltozik és alkalmazkodik hogy az eszközök és kapcsolódó hálózatok követelményeinek megfeleljen. A bankkártya adatok mindig titkosított kapcsolaton keresztül továbbítódnak más hálózatokba.
Egyetértesz azzal, hogy nem reprodukálod, másolod le, értékesíted, továbbértékesíted vagy kihasználod a szolgáltatás bármely részét, a szolgáltatás használatát, vagy a Szolgáltatás elérését vagy bármely kontaktot a weboldalon, amelyen keresztül a szolgáltatást nyújtják, a mi írásos beleegyezésünk nélkül.
A fejezetcímek ebben az egyezményben csak az áttekinthetőséget szolgálják és nem korlátozzák vagy befolyásolják más módon ezen Feltételeket.

3. AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS AZ AKTUALITÁSA

Nem vállalunk felelősséget, ha az információ, ami az oldalon elérhető nem pontos, teljes vagy aktuális. Minden anyag, ami ezen az oldalon található az általános információnak tekintendő és nem lehet rá hivatkozni vagy használni döntéshozáshoz az elsődleges, pontosabb, teljesebb és időszerűbb információk egyeztetése nélkül. Bármilyen hivatkozás/utalás az oldalon található anyagokkal kapcsolatban saját felelősségre történik.
A weboldal tartalmazhat régi adatokat. A régi adatok szükségképpen nem aktuálisak és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk az oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek naprakészen tartani minden információt az oldalon. Egyetértesz azzal, hogy a te felelősséged, hogy nyomon kövesd a változásokat a honlapon.

4. MÓDOSÍTÁSOK A SZOLGÁLTATÁSSAL ÉS AZ ÁRRAL KAPCSOLATBAN

Termékeink ára minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak.
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy megszüntessük szolgáltatásunkat (vagy bármely részét vagy annak tartalmát ) minden előzetes értesítés nélkül.
Nem vállalunk felelősséget bármely harmadik fél bármely módosítása, árváltoztatása, szolgáltatásának felfüggesztése vagy megszüntetése miatt.

5. TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Egyes termékek vagy szolgáltatások, kizárólag online érhetőek el. Ezekből a termékekből vagy szolgáltatásokból csak limitált mennyiség érhető el és kizárólag a Pénzvisszatérítési szabályzatunk alapján lehet visszaküldeni vagy cserélni Őket.
Mindent megtettünk, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg a boltunkban található termékek színét és kinézetét. Nem tudjuk garantálni, hogy a színek, amiket a számítógéped monitora megjelenít, pontosak.
Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelezve arra, hogy limitáljuk termékeink és szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra. Gyakorolhatjuk ezt a jogot eseti elbírálás alapján. Fenntartjuk a jogot, hogy limitáljuk bármely általunk ajánlott termék vagy szolgáltatás mennyiségét. Minden termékünk leírása vagy a termék ára, saját belátásunk szerint, bármikor megváltozhat minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármely termékünket bármikor megszüntessük. Bármely termék vagy ajánlat ezen az oldalon semmisnek veendő, ahol ez tilos.
Nem garantáljuk hogy bármely termék, szolgáltatás, információ vagy egyéb anyag, amit megvásárolsz vagy megkapsz megfelel az elvárásodnak vagy bármely hiba a szolgáltatásban ki lesz javítva.

6. A SZÁMLÁZÁS PONTOSSÁGA ÉS FIÓK ADATOK

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk bármely általad leadott rendelést. Előfordulhat, hogy saját belátásunk szerint, limitáljuk vagy töröljük a személyenként, vagy háztartásonként vásárolt mennyiséget. Ezek a korlátozások vonatkozhatnak azokra a rendelésekre, amelyet egyazon vásárló adott le, vagy amely ugyanazzal a bankkártyával történt és/vagy azok a rendelések amelyek ugyanazt a számlázási és/vagy szállítási címet tartalmazzák. Abban az esetben, ha változtatunk valamin vagy törlünk egy rendelést megpróbálunk veled kapcsolatba lépni Emailen és/vagy számlázási címen/telefonszámon, amelyet a rendeléskor megadtál. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint, korlátozzuk vagy letiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyek úgy tűnnek, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adtak le.

Egyetértesz azzal, hogy aktuális, teljes és pontos rendelést és fiók adatokat biztosítasz számunkra minden webshopunkban történő megrendelésnél. Egyetértesz azzal, hogy azonnal frissíted a fiókod és más információkat, beleértve az email címed és bankkártya adataidat, hogy teljesíthessük a tranzakcióidat és felvegyük veled a kapcsolatot ha szükséges.

További információkért kérlek olvasd át a Pénzvisszatérítési szabályzatunkat.

7. VÁLASZTHATÓ EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Elképzelhető, hogy hozzáférést biztosítunk számodra harmadik fél szolgáltatásaihoz, amelyeket nem tudunk sem ellenőrizni, sem szabályozni sem befolyásolni.
Tudomásul veszed és elfogadod hogy egyes szolgáltatásokhoz úgy biztosítunk hozzáférést "ahogy van" és "ahogy elérhető" bármilyen garancia, képviselet, feltétel és jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk felelősséget a harmadik fél szolgáltatásából eredő vagy arra vonatkozó szolgáltatásokért.
Bármilyen választható szolgáltatást, amely weboldalunkon keresztül elérhető saját felelősségedre és belátásod szerint használj és légy biztos benne, hogy ismered és jóváhagyod a feltételeket, amelyeket a vonatkozó harmadik fél szolgáltatásai kínálnak.
A jövőben kínálhatunk új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat a weboldalon keresztül (beleértve, új eszközök és források bevezetését). Ezekre az új funkciókra és/vagy szolgáltatásokra is vonatkoznak ezen Általános Szerződési Feltételek.

8. HARMADIK FELEK LINKJEI

Bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások, amelyek Szolgáltatásunkon keresztül elérhetőek harmadik fél anyagai lehetnek.
Harmadik fél linkjei ezen az oldalon a harmadik fél weboldalára irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem felelősségünk vizsgálni vagy értékelni a tartalmát és pontosságát és nem vállalunk garanciát, sem felelősséget sem kötelezettséget harmadik fél weboldalának anyagáért vagy weboldalért vagy a harmadik fél egyéb anyagára, termékére vagy szolgáltatására.
Nem vállalunk felelősséget bármely kárért vagy sérülésért, amely a harmadik fél termékeinek, szolgáltatásának, erőforrásainak és tartalmának eladásával vagy a használatával összefüggésbe hozható vagy bármilyen más tranzakcióért, ami a harmadik fél weboldalával kapcsolatos. Kérlek, nézd át alaposan a harmadik fél szabályzatát és rutinjait és győződj meg róla, hogy megértetted mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtanál. A harmadik féllel kapcsolatos panaszok, igények, aggodalmak, kérdések a harmadik fél felé továbbítandók.

9. FELHASZNÁLÓI HOZZÁSZÓLÁSOK, VISSZAJELZÉSEK ÉS MÁS BEADVÁNYOK

Amennyiben kérésünkre anyagokat küldesz nekünk (például nevezés versenyre) vagy kérésünk nélkül beküldesz kreatív ötleteket, javaslatokat, ajánlatokat, terveket vagy más anyagokat, attól függetlenül, hogy Emailben, postai levélben vagy másképp (pl.: hozzászólásban), akkor egyetértesz azzal, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, publikálhatjuk, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más egyéb módon felhasználhatjuk bármely médiában. Nem vagyunk kötelesek bármely hozzászólást (1)bizalmasan kezelni (2)anyagilag kompenzálni vagy (3)arra reagálni.
Lehetséges, ugyanakkor nem vagyunk kötelesek felügyelni, hogy szerkesztünk vagy eltávolítunk olyan tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint jogszerűtlennek, támadó jellegűnek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, gyalázkodónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más szempontból kifogásolhatónak tartunk vagy sérti bármelyik személy szellemi tulajdonát vagy az Általános Szerződési Feltételeket.
Egyetértesz azzal, hogy a hozzászólásaid nem sértik bármely harmadik fél jogait, beleértve a szerzői jogot, védjegyet, adatvédelmet, személyiségi jogokat vagy egyéb személyiségi vagy tulajdonjogokat. Továbbá egyetértesz hogy hozzászólásaid nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagokat, vagy nem tartalmaz semmilyen számítógépes vírust vagy rosszindulatú kártevőt, amely hatással lehet a Szolgáltatás működésére vagy más kapcsolódó weboldalra. Ne használj hamis email címet, ne add ki magad más személynek, különben félrevezetsz minket vagy más harmadik felet a hozzászólások származását illetően. Kizárólag te vállalsz felelősséget a hozzászólásaidért és pontosságukért. Nem vállalunk felelősséget az általad vagy harmadik személy által közzétett hozzászólásokért.

10. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓ

Boltunkba beküldött személyes adataidat az Adatkezelési Szabályzat alapján kezeljük. Kérlek tekintsd meg az Adatkezelési Nyilatkozatunkat.

11. HIBÁK, PONTATLANSÁGOK, HIÁNYOSSÁGOK

Helyenként előfordulhatnak információk a weboldalunkon vagy Szolgáltatásunkban ami helyesírási hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot tartalmaz vagy a termékleírással, árral, promóciókkal, ajánlatokkal, termékek szállítási költségével, szállítási idővel és elérhetőséggel kapcsolatban. Fenntartjuk a jogot, hogy kijavítsunk bármely hibát, pontatlanságot vagy hiányosságot és megváltoztassuk vagy frissítsük az információt vagy töröljünk egy rendelést előzetes figyelmeztetés nélkül (beleértve a leadott rendelést) ha bármely információ, bármikor a szolgáltatással kapcsolatban vagy a vonatkozó weboldalon pontatlan.
Nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy frissítsük, módosítsunk vagy tisztázzunk információkat a szolgáltatással vagy bármely vonatkozó weboldallal kapcsolatban korlátozás nélkül beleértve az árazási információkat, kivéve ha azt a törvény megköveteli. Nincsenek kiemelt frissítési és aktualizálási napok a szolgáltatásban vagy a vonatkozó weboldalakon, úgy kell tekinteni hogy minden információ a szolgáltatásban és a vonatkozó weboldalon módosítva és aktualizálva lett.

12. TILTOTT HASZNÁLAT

Túlmenően más tiltásokon, amit már meghatároztunk a Szolgáltatási Feltételekben, tilos a weboldalt vagy annak tartalmát (a)jogellenes célra használni (b)mást megkérni, hogy részt vegyen jogellenes cselekedetben (c)megsérteni bármilyen nemzetközi, állami, regionális előírásokat, szabályokat, törvényeket és helyi rendeleteket (d)áthágni vagy megsérteni szellemi tulajdonjogunkat vagy mások szellemi tulajdonjogát (e)zaklatni, visszaélni, megsérteni, kárt okozni, rágalmazni, becsmérelni, megfélemlíteni, illetve diszkriminálni bárkit nemi, szexuális orientáció, vallási-, etnikai-, faji hovatartozás, kor, nemzetiség vagy fogyatékosság alapján (f)megosztani fals vagy félrevezető információkat (g)feltölteni vagy megosztani vírusokat vagy kártékony kódokat, amely befolyásolja a szolgáltatás vagy a vonatkozó weboldalak vagy az internet működését és üzemeltetését (h)összegyűjteni és nyomon követni mások személyes adatait (i)SPAM, adathalászat, pharm, pretext, spider, crawl, vagy scrape-et alkalmazni (j)bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célra vagy (k)zavarni vagy megkerülni a szolgáltatás vagy a vonatkozó weboldalak, más weboldalak és az internet biztonsági funkcióit. Fenntartjuk a jogot hogy megtagadjuk a szolgáltatás és a vonatkozó weboldal használatát ha bármely fent említett szabályt megsértesz.

13. GARANCIA KIZÁRÁSA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Nem garantáljuk, állítjuk, vagy szavatoljuk, hogy szolgáltatásunk megszakítás nélküli, időben pontos, biztonságos vagy hiba mentes lesz.
Nem garantáljuk, hogy az eredmények, amelyekhez a szolgáltatásunk által juthatsz hozzá pontosak és megbízhatóak.
Egyetértesz azzal, hogy időről időre eltávolíthatjuk a szolgáltatást bizonytalan időre vagy lemondjuk a szolgáltatást bármely időpontban anélkül, hogy figyelmeztetnénk.
Kifejezetten elfogadod, hogy az, hogy szolgáltatásunkat tudod-e használni vagy nem tudod használni az kizárólag a saját kockázatod. A szolgáltatást és minden szolgáltatásunk által kiszállított terméket (kivéve a kifejezetten általunk említett), úgy biztosítjuk számodra "ahogy vannak" és "ahogy elérhetőek", minden reprezentáció, garancia vagy feltétel nélkül, kimondottan vagy hallgatólagosan, beleértve minden hallgatólagos garanciát vagy feltételt a forgalmazhatósággal, kereskedelmi minőséggel, alkalmassággal egy adott célra, tartósságra, címre és jogsértésre vonatkozóan.
Semmilyen esetben sem tehető felelőssé a MARK Cosmetics s.r.o., az igazgatóink, irodai dolgozóink, alkalmazottaink, leányvállalataink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokaink, beszállítóink, szolgáltatóink vagy licencadóink semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, büntető jellegű, speciális vagy valamiből következő károkért. Beleértve, korlátozások nélkül, az elveszett profitot, jövedelmet, megtakarításokat, adatokat, csere költséget, vagy más hasonló kárt vagy szerződés alapján létrejött vagy kárt (beleértve a hanyagságot), szigorú felelősség vagy másképp a szolgáltatásból vagy bármely beszerzett termékhez használt szolgáltatásból eredő, beleértve, de nem korlátozva, bármely hiba, hiányosság bármely tartalom vagy bármely felmerült veszteség vagy sérülés, amely a szolgáltatás vagy bármely posztolt, megosztott, vagy szolgáltatás által másképp elérhetővé tett tartalom (vagy termék), mert egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a felelősség korlátozását vagy kizárást a következményes vagy véletlen károknál. Ilyen államokban vagy joghatóságoknál, a felelősségünk mértéke nem haladhatja meg a törvény által megengedettet.

14. KÁRTALANÍTÁS

Egyetértesz azzal, hogy kártalanítod, megvéded, vagy nem vonod felelősségre a MARK Cosmetics s.r.o.-t  és azok anya- és leányvállalatait, partnereit, irodai dolgozóit, igazgatóit, ügynökeit, vállalkozóit, licencelőit, szolgáltatóit, alvállalkozóit, beszállítóit, gyakornokait és alkalmazottait. Ártalmatlan bármely panasszal vagy követeléssel szemben, beleértve a méltányos ügyvédi díjakat, amelyet egy harmadik fél okoz, abból adódóan, hogy megsérti az Általános Szerződési Feltételeinket vagy olyan dokumentumokkal amelyeket referenciaként használ valamint ha te törvényt vagy harmadik fél jogait sérted.

15. ELVÁLASZTHATÓSÁG

Abban az esetben, ha az Általános Szerződési Feltételek bármely kikötéséről megállapították, hogy jogellenes, érvénytelen vagy végrehajthatatlan, akkor azt a kikötést az alkalmazandó jog megengedett mértéke szerint érvényesíteni kell és az érvényesíthetetlen részt úgy kell tekinteni, hogy elválasztható az Általános Szerződési Feltételektől. Egy ilyen meghatározás nem befolyásolja a fennmaradó kikötések érvényességét és végrehajthatóságát.

16. FELMONDÁS

A felek felmondást megelőzően felmerült kötelezettségei és felelőssége érvényben marad a megállapodás felmondásakor (után) minden esetben.
Ezen Általános Szerződési Feltételek érvényben vannak, amíg felmondásra nem kerülnek Általad vagy Általunk. Bármely időpontban felmondhatod az Általános Szerződési Feltételeket úgy, hogy értesítesz minket, hogy nem kívánod már igénybe venni a szolgáltatásunkat vagy ha abbahagyod az oldalunk használatát.
Ha úgy ítéljük meg, hogy nem felelsz meg, vagy úgy sejtjük, hogy nem felelsz meg az Általános Szolgáltatási Feltételek valamely feltételének, vagy kikötésének, ezt a Szerződést is értesítés nélkül bármikor felbonthatjuk bármikor, valamint felelős maradsz minden esedékes összegért a felmondás dátumával bezárólag és/vagy ez alapján megtagadhatjuk a hozzáférésed a szolgáltatásainkhoz (vagy bármely részéhez).

17. TELJES SZERZŐDÉS

A hibánk a Szolgáltatási Feltétételek bármely jogainak és kikötéseinek gyakorlásában vagy érvényesítésében nem jelenti ezen jogokról vagy kikötésekről való lemondást.
Ezen Szoltáltatási Feltételek és minden rendelkezés vagy üzemeltetési szabály, amit ezen a weblapon közzéteszünk vagy a Szolgáltatás tekintetében a teljes szerződést és megállapodást képezi közted és közöttünk, meghatározza számodra a Szolgáltatás használatát, helyettesít bármilyen korábbi vagy egyidejű megállapodást, tájékoztatást vagy javaslatot, szóbeli vagy írásbeli, közted és közöttünk (beleértve, de nem korlátozva, a Szolgáltatási Feltételek bármely korábbi változatát).
A Szoltáltatási Feltételek bármely kétértelmű értelmezése nem használható fel az azt kidolgozó fél ellen.

18. IRÁNYADÓ JOG

Ezen Szolgáltatási Feltételeket és bármely külön megállapodást, amikor Szolgáltatást nyújtunk számodra, a MARK Cosmetics, Kopčianska 80, Bratislava SK 85101 törvényei irányadóak és azok szerint kell értelmezni.

19. VÁLTOZÁSOK A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEKBEN

Bármikor megnézheted a Szolgáltatási Feltételeket ezen a weboldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint, frissítsük, megváltoztassuk vagy helyettesítsük bármely részét ezen Szolgáltatási Feltételeknek, oly módon, hogy frissítést vagy változtatást teszünk közzé a weblapon. A te felelősséged, hogy rendszeresen ellenőrizd a weboldalt a változásokkal kapcsolatban. Oldalunk vagy Szolgáltatásunk folyamatos használata, azután, hogy a Szolgáltatási Feltételekkel kapcsolatban bármely változást közzé lett téve a weblapon, azok elfogadását jelenti.

20. KAPCSOLAT

Bármely kérdése a Szolgáltatási feltételekkel kapcsolatban erre a címre küldendő: info@markscrub.hu.

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България