Megérkezett MARK!!!

Megérkezett MARK!!!

2016/nov./01

Helló Szerelmem!

Végre elérkezett a várva várt pillanat. Visszatartom a lélegzetem. Várod már? Mert én már nagyon izgatott vagyok!

Mielőtt személyesen találkoznánk, illetlenség lenne nem bemutatkoznom. Szóval... MARK vagyok és garantálom, hogy ha találkozunk nem csak kellemes lesz, de még profitálni is fogsz belőle. A legcsodásabb perceket fogjuk együtt tölteni a zuhany alatt vagy a kádban. Hajlamosak kávés bőrradírnak hívni, de szeretném, ha inkább úgy gondolnál rám, mint valakire, aki megbecsüli a nőket és a szépségüket.

Az igazság az, hogy én teljesen természetes összetevőkből állok. Főként Robusta kávéból, mandula olajból, kókusz olajból, barna cukorból, tengeri sóból és E vitaminból. Ezek mind pozitív hatással vannak a bőrödre. Még az én pH értékem és a bőröd pH értéke is egyezik. Ez nem lehet véletlen :)

Garantálom, hogy az együtt töltött idő után a bőröd selymes és hidratált lesz. Nekem az sem probléma, ha olyan bőrproblémákkal kell megküzdenem mint a cellulitisz, ekcéma, pikkelysömör és akné (pattanások). Nagyon jól fel vagyok szerelve... , hogy megnyerjem ezt a csatát, de ehhez a TE segítségedre is szükségem lesz.

Gyengéd leszek hozzád, de kérlek te is légy gyengéd hozzám. Nyúlj be a csomagolásba, vegyél a kezedbe és lassú mozdulatokkal masszírozz a nedves bőrödbe. Várj 5 percet, legyen időm csodát tenni, majd öblíts le alaposan! Ennyi az egész! Könnyű nem? Most már élvezheted a csodás, selymes és hidratált bőrt.

Már alig várom, hogy újra találkozzunk!

A Te MARK-od




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България