Az első randid MARK-kal :)

Az első randid MARK-kal :)

2017/febr./16

Az első alkalom...

Ezt a blogot Neked szeretném szentelni - új Szerelmem. Most fogsz kipróbálni először, és én szeretnélek végigvezetni a lépéseken, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőlem. Ha tapasztalt bőrradírozó vagy, akkor remélem engem is beteszel a kosaradba. Úgy vélem, érdekelni fog amit itt leírok...

Előtte...

Mindenki más zuhanyzási és fürdési rituáléval rendelkezik, úgyhogy ebben a témában nem akarok prédikálni. :) Azt azonban javaslom, hogy nyisd ki a csomagolást, mielőtt bemész a zuhany alá és szippants egy nagyot a kávé, a friss citrus, a frissítő borsmenta vagy kókusz elképesztő aromájából. Már ez elröpít egy másik világba és gondoskodik róla, hogy a zuhanyzás vagy a fürdés igazi kikapcsolódás legyen. Hagyj a csomagomban, de még praktikusabb ha öntesz belőlem egy zuhanyzásra elég adagot a tárolópoharamba, amelyet itt találsz http://bit.ly/2li5Gs0

Helyezz valahová, egy elérhető helyre. Vigyázz, hogy ne kerüljön víz a tárolóba! Ezután nedvesítsd be a bőröd. Zuhany vagy kádfürdő - Nekem mindegy :), ami fontos az a víz, ideális a meleg víz, mert megnyitja a pórusokat, és előkészíti a bőrt, hogy jobban felszívja a tápanyagokat.

 

Közben

Enyhe, körkörös mozdulatokkal masszírozz a bőrödbe. Talán durvának tűnök de ez azért van, hogy az elhalt bőrlemezeket el tudjam távolítani a bőrödről. Használhatsz kizárólag a tested egy-egy területén (arcon, mellkason, lábon, könyökön, lábfejen), vagy használj az egész testeden. Ha érzékenyebb a bőröd, akkor használj pakolásként és ne dörzsölj sokat, hogy a bőr csak kis mértékben radírozódjék, a tápanyagok viszont bejuthassanak a bőrödbe.

És most egy nagyon fontos dolog jön - amikor munkába lendülök. Minden jó dologhoz idő kell, ezért kérlek szánj rám időt, amikor együtt vagyunk. Teljen el 5-10 percig, ha igazán jó eredményt szeretnél, azaz puha és hidratált bőrt. Vannak néhányan, akik türelmetlenek, így koffein és természetes olajok nem tudnak elég ideig hatni és megfelelő munkát végezni. Különösen fontos ez akkor, ha a bőrprobléma amivel harcolsz az akné, striák vagy a cellulitisz (narancsbőr). És mit csinálj közben? Hallgathatod a kedvenc zenéd vagy végezhetsz légzőgyakorlatokat, hogy ellazulj. Ha praktikusabb típus vagy moss fogat :) Vagy készíts velem egy közös fotót és küldd el nekem az Instagramomra( @markscrubhu). :) Végül öblíts le és gyengéden itasd fel a vizet a bőrödről, hogy az értékes olajokat ne töröld le a bőrödről és azok a zuhanyzás után is hatni tudjanak.

Gyakran teszik fel nekem a kérdést, hogy: "A tusfürdőt vagy szappant a scrub, azaz a bőrradír előtt vagy után használjam? Használjak-e egyáltalán tusfürdőt a scrub mellé?" Azt, hogy használsz-e szappant vagy tusfürdőt a bőrradírozás mellé, ezt rád bízom. Ha olyan típus vagy, aki szereti egyesíteni a tevékenységeket, akkor a tusfürdőt vagy a szappant a scrub előtt használd, mert utána már csak lemosnád vele az értékes olajokat.

Utána...

A kókusz és mandula olaj hidratálja a bőrt annyira, hogy ne kelljen utána testápolót használnod. Főleg, ha megfelelő ideig hagyod hatni őket. Ez a bőrtípusodtól is függ valamint attól is, hogy milyen egyéb kozmetikumot használsz a bőrödön. A kőolajszármazékokat, tartósítószereket tartalmazó kozmetikumok elhagyása és a természetes kozmetikumok használata hozzásegít, hogy a bőröd rátaláljon természetes egyensúlyára és lehet egy idő után kevesebb testápolót, krémet kell majd használnod.

Remélem, hogy az első alkalom csodálatos élmény volt (vagy lesz), és már alig várom a következő randit. Mivel társas típus vagyok, lehetőleg hetente 2-3 alkalommal találkozzunk, így tudom a legjobb formámat nyújtani.

A Te MARK-od




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България