Ajánlólevél Janától: Hogyan gyógyította meg MARK az ekcémámat

Ajánlólevél Janától: Hogyan gyógyította meg MARK az ekcémámat

2017/ápr./06

A nevem Jana és gyerekkorom óta ekcémában szenvedek. Gyerekként emlékszem, a szüleim mindig azt mondták, hogy: „Ne vakard!” és hogy milyen őrülten viszketett (nyilván én is elég ideges gyerek voltam, de nem tudom, hogy ezt az ekcémának vagy a géneknek kell tulajdonítani? :) )

Bárki, akinek ekcémája van ismeri az ördögi kört és próbálja folyamatosan kenni a bőrét, megpróbál mindent amit lehetséges. Később szteroidos krémet kaptam a bőrgyógyásztól, amit csak korlátozott ideig lehet használni. Úgy hatott mint egy csodaszer, a bőrömről elmúltak az ekcéma tünetei. Természetesen, mint minden csodának meg is volt az ára, mert utána még agresszívebben tért vissza a betegség. A bőrgyógyász azt mondta: „Csak nem fog sokáig tartani.” 

Aztán jött néhány évnyi nyugalom, az ekcéma, ahogy jött el is ment, hogy mitől, azt senki sem tudja. Már 36 éves vagyok, és elég jól ismerem az ekcémát. Legalábbis azt a típust, amelyik nekem van. Sokáig nem hallatott magáról, de tavaly télen, amikor Indiából utaztam haza és 3 napig a repülőtéren ragadtam a hó miatt Törökországban, Isztambulban, hirtelen ott volt. Ha valaha történt már veled ilyen, hogy ott ragadtál egy idegen országban, annak lehetősége nélkül, hogy kijuss onnan, valószínűleg megérted, hogy ez mekkora stressz volt nekem. Indiában a bőröm olyan volt mint a baba popsi, ez után viszont piros foltos, pikkelyes bőrrel tértem haza. Ezek a kis foltok ráadásul fényérzékenyek is, erre nyáron jöttem rá. Várt rám egy élet teli korlátozásokkal, nem beszélve a vele járó kellemetlenségekkel. Elkezdtem keresni a módját, hogy ne kelljen hormon tartalmú krémeket használnom. Természetes csaj vagyok, jógázom, szeretnék egészségesen élni és nem szeretem a vegyszereket.

Mikor már idegileg szinte teljesen kikészültem, az egyik barátom mesélt MARK-ról. Azt mondta, hogy próbáljam meg, nincs mit veszítenem. A tesztelés , a pozitív eredmény iránti vágyakozás és a frusztráció már hosszú ideje az életem része, de a remény mindig ott van. Mivel a bőröm teli volt vörös foltokkal, meg sem próbáltam a bőrradírt bemasszírozni a bőrömbe, csak megnedvesítettem a bőröm, pakolásként rátettem a bőrradírt és hagytam hatni, majd lemostam, ahogy a csomagoláson az utasítás mondja. Az első használat után a bőröm puha és hidratált lett. Korábban, a bőröm zuhanyzás után mindig száraz volt, krém nélkül még öt percig is alig bírtam. A MARK scrub bőrradírnál, azonban nem is kellett krémeznem. Micsoda megkönnyebbülés. Plusz a bőröm hidratált lett és fokozatosan eltűntek a piros foltok. Később már a bőrradírt arra használtam, hogy eltávolítsam az elhalt bőrdarabkákat, amelyek a meggyógyult területeken maradtak. Örülök, hogy rátaláltam.

           

Tudom, hogy ahány ember annyi féle és annyi féle ekcéma típus. Van olyan ekcéma, amit például élelmiszer-allergia vagy intolerancia okoz, van amit a stressz és van amiről nem is lehet tudni, hogy mi a kiváltója. Amit tudok, hogy az én ekcémámat MARK meggyógyította és ha mégis megint előjön már tudom mit kell tennem és nyugodt vagyok, mert MARK ott lesz ha baj van. Most már bárhová megyek viszlek magammal mindenhová.

Köszönöm MARK <3




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България