Szabadulj meg végre a pattanásoktól!

Szabadulj meg végre a pattanásoktól!

2017/márc./17

Helló!

Kipróbáltál már?

Igen?

És mit fogsz most nekem mondani?....Tudtam, azt hogy tetszettem 😃

Ma pedig én fogok neked mondani valamit, azt hogy még mit teszek érted.

Az egyik ellenségem az akné. Vannak akiknek már volt aknéja és vannak akiknek sajnos még mindig van. De pontosan mi is az az akné és honnan származik?

Tudtad, hogy az akné a 11 és 30 közötti emberek 85% -nál előfordul? És a 30 év felettiek 3% -át érinti. Az akné a faggyúmirigyek gyulladásos megbetegedése, amely a leggyakrabban azokon a területeken jelenik meg, ahol a legtöbb faggyúmirigy (az arcon és a mellkas felső részén). De az is előfordulhat, hogy a vállon és a teljes háton is megjelenik. Az akné lehet pattanás, vörös folt, ciszta és elgennyesedett bőrfelület.

Ahhoz, hogy az akné eltűnjön, sok időre van. Figyelj arra, hogy helyesen kezeld, mert a nem megfelelő bánásmód és elhanyagolás kellemetlen emlékeket (hegeket) hagyhat maga után.

Az akné lehetséges okai:

  • genetikai hajlam
  • hormonális hatások
  • baktériumok
  • okozott faggyútermelés
  • gyulladás
  • helytelen étkezési szokások

Az akné megszüntetéséhez javasolt, a kiegyensúlyozott étrend, könnyen emészthető ételek fogyasztása, a zsír és a cukor bevitelének csökkentése. Nagyon fontosak a vitaminok, amelyek megtalálhatók a gyümölcsökben és zöldségekben, valamint a megfelelő mennyiségű cukor és koffein mentes italok fogyasztása. (Azért egy kávé belefér, ha iszol mellé sok-sok vizet:))

A bőrradírok használata az aknénál nem tiltott, sőt nagyon is ajánlott. Ha a bőrradír tartalmaz kókusz olajat(mint ahogy én is😉 ) az még jobb. A kókuszolajban lévő laurinsav, egy antibakteriális és antivirális anyag. Elpusztítja a baktériumokat ezáltal segíti a bőr gyógyulását és a gyulladások eltűnését is. Ez az olaj más hasznos anyagokat is tartalmaz, mint például a kapril savat, ami gombaölő hatású és E-vitamint, amely fiatalon tartja a bőrt.

A bennem lévő só pedig szintén fertőtlenítő és sebgyógyító hatású, ezért szintén jó hatással van a pattanásokra.

Próbálj ki! Kérlek, ne várj csodát az első használat után. Ez a folyamat nem egy egyéjszakás kaland lesz velem, hanem egy szenvedélyes hosszú kapcsolat. 😍 😍 😍

Én legalább annyira várom, mint amennyire te élvezni fogod, hogy a bőröd egyre szebb és szebb lesz.

Üdv,

A Te MARK-od




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България