5 módszer, hogyan kerüld el a karácsony előtti stresszt

5 módszer, hogyan kerüld el a karácsony előtti stresszt

2017/nov./20

Helló, csajszi!

Az év végével rengeteg stressz ér minket minden sarkon - a suliban, munkában, a még nem beszerzett karácsonyi ajándékok és takarítás miatt, a rokonokkal történő kényszertalálkozások és sok más kicsiség miatt, melyeknek a kelleténél nagyobb fontosságot tanúsítunk.

Felülkerekedni a ránk gyakorolt nyomáson a legelső jól bevált módszer a stressz elkerülésére. A többit pedig elárulom a következő sorokban :)

Tervezz: a legjobb, ha egyenesen szembenézünk az igazsággal és tudatosítjuk, mit akarunk karácsonyig elérni és mennyit győzünk ebből ténylegesen véghezvinni. Fontos tudomásul vennünk, hogy a világon semmi sem történik, ha néhány kötelességnek nem teszünk eleget. Érdemes elgondolkodni, vajon tényleg nélkülözhetetlen -e az a rengeteg karácsonyi ajándék, amit vásárolni akarunk. Ha eldöntöd, melyeket akarod valóban beszerezni, csinálj egy listát és egészítsd ki dátumokkal, mikor mész vásárolni. Így pontosan tuni fogod, mikor vár rád ez az elkerülhetetlen feladat.

Mozogj: Milyen hatása lehet karácsonyodra a rendszeres mozgásnak? Igazából nagyon nagy. Sportolás közben endorfinek, azaz boldogsághormonok szabadulnak fel, melyek nyugtatóan hatnak az idegrendszerre és hála nekik pozitívabban látjuk a dolgokat. Legideálisabb, ha minimum kétszer hetente beiktatod az intenzív edzést a programodba és legalább egyszer egy héten egyórás frissítő sétára is időt szánsz. A shoppingolás nem számít annak!

Illatok kavalkádja: A stressz elleni harcban nagy szerepet játszanak az illatok, mint a rózsa, levendula, szantálfa, valamint a narancs, melynek egyszerre van energizáló és nyugtató hatása. Vedd körbe magad minőségi illatgyertyákkal és illóolajokkal. Kísérletezz kedvenc bőrradírod illataival is a MARK face and body-tól. A kókuszost részesíted előnyben? Próbáld ki az édes csokoládét is, esküdj a jól bevált klasszikus MARK Coffee Original-ra vagy emlékezz vissza a nyárra a MARK Coffee görögdinnyés illattal.

Pihenj: Ismét a tervezéshez kerültünk! A harmonogramodban a pihenésre is időt kell szánnod, hogy feltöltődj és ismét teljes gőzzel dolgozhass tovább. Az aktív pihenésen kívül, mint a futás vagy takarítás, szánj időt az édes semmittevésre is. Ezeket a pillanatokat még kellemesebbé varázsolhatod egy meleg fürdővel és illatos testradírral, mely ebben a nyirkos időben szépen hidratálja száraz, leterhelt bőrödet. Rendeld meg például a MARK kedvezményes szettek egyikét és ezzel akár le is tudhatod az ajándékot barátnőd számára.

Élvezd a karácsony előtti csodálatos időszakot stresszmentesen és mosollyal az arcodon!

A Te MARK-od




Translation missing: hu.blogs.article.additional_articles

Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?
Érted, hogy mit üzen neked a bőröd?

2019/jún./11

A bőr a legnagyobb érzékszervünk, éppen ezért kiül rá minden, ami a testünkben történik. Lehet, hogy most is próbál neked üzenni valamit! 

 

Tovább...

A tökéletes hajkorona titkai
A tökéletes hajkorona titkai

2018/okt./02

Te is mindig olyan hajkoronáról álmodoztál, mint amilyet a sampon reklámokban lát az ember? Nem lehetetlen, csupán néhány trükköt be kell tartanod. Ebben a szeles, őszies időben a hajkorona is nagyobb törődést igényel.

Tovább...

A létfontosságú víz
A létfontosságú víz

2018/ápr./14

Ebben a bejegyzésben a legegyszerűbb szépítő csodaszer, a víz és a bőröd kapcsolatáról lesz szó...

Tovább...

English   Deutsch   Italiano   Românesc   Česky   Slovensky   Polska   България